Некадашњи манекен и учесник ријалитија “Survivor”, са прелепом Латиноамериканком венчао се у тајности, а и данас вешто избегавају медије.

Будући да млади пар има двоје мале деце, ћерку Валентину и сина Теодора, у њиховом стану све је подређено најмлађима, па се играчке и дечје потрепштине могу видети на сваком кораку.

- Поучен ранијим искуством схватио сам да се срећа ћути. Обоје смо желели свадбу у најужем кругу људи, многи су знатно касније сазнали да смо у браку - испричао је Влада једном приликом

.

Ипак, како су обоје прилично активни на друштвеним мрежама, лако се може стећи увид у њихову свакодневицу. Влада и Валентина наставили су да воде активан живот и након што су се остварили као родитељи, па често објављују фотографије са путовања, на која одлазе у проширеном саставу.

- Супруга се одлично прилагодила животу у Србији. Пореклом је из Доминиканске републике, али је дуго живела у Швајцарској. У Београду је стекла нове другарице, имамо и заједничке пријатеље, излазимо. Почела је да учи српски и доста добро јој иде, учим и ја шпански, а у међувремену се споразумевамо на енглеском - каже Влада.