Nekadašnji maneken i učesnik rijalitija “Survivor”, sa prelepom Latinoamerikankom venčao se u tajnosti, a i danas vešto izbegavaju medije.

Budući da mladi par ima dvoje male dece, ćerku Valentinu i sina Teodora, u njihovom stanu sve je podređeno najmlađima, pa se igračke i dečje potrepštine mogu videti na svakom koraku.

- Poučen ranijim iskustvom shvatio sam da se sreća ćuti. Oboje smo želeli svadbu u najužem krugu ljudi, mnogi su znatno kasnije saznali da smo u braku - ispričao je Vlada jednom prilikom

.

Ipak, kako su oboje prilično aktivni na društvenim mrežama, lako se može steći uvid u njihovu svakodnevicu. Vlada i Valentina nastavili su da vode aktivan život i nakon što su se ostvarili kao roditelji, pa često objavljuju fotografije sa putovanja, na koja odlaze u proširenom sastavu.

- Supruga se odlično prilagodila životu u Srbiji. Poreklom je iz Dominikanske republike, ali je dugo živela u Švajcarskoj. U Beogradu je stekla nove drugarice, imamo i zajedničke prijatelje, izlazimo. Počela je da uči srpski i dosta dobro joj ide, učim i ja španski, a u međuvremenu se sporazumevamo na engleskom - kaže Vlada.