Водитељка Марија Килибарда у емотивној је вези са Браниславом Вучелићем, сином председника ФК Партизан Милорада Вучелића и глумице Љиљане Драгутиновић, а заједнички живот су готово већ започели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Њих двоје су заједно више од годину и по дана и своју љубав ће ускоро крунисати браком. Наиме, они су заказали венчање за 30. октобар ове године у једном луксузном престоничком хотелу.

Припреме за гала венчање су увелико у току, а саговорник упућен у детаље организације, истиче да ће све бити на нивоу и "са укусом". Килибарда је одабрала модерну венчаницу, а простор за славље ће бити скупоцено декорисан.

Међутим, с обзиром на то да су испланирали да сваки детаљ буде предиван, и трошак свадбе ће бити значајан. Пар се из тог разлога двоумио због епидемиолошке ситуације да ли сада да се упуштају у то или да сачекају пролеће, али су на крају ипак преломили и заказали весеље.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


Марија се није јављала на телефон да прокоментарише ове наводе. Килибарда је, иначе, једном приликом истакла да је веома срећна крај свог дечка Бранислава и да је са њим провела много више времена него са било којим бившим партнером у дужим везама. Како је испричала, карантин их је зближио, боље су се упознали, а сада планирају да заснују своју породицу.

Глумица Љиљана Драгутиновић истакла је да за будућу снају има само речи хвале.

- Она је тако природна, дивна, ја бих се зачудила да се некоме оваква особа не свиђа. Она је једна, чаробница. Она све нас зачара добром енергијом. Онаква каква је на телевизији, таква је и приватно - рекла је Љиљана за поменут медиј, те признала да се радује томе да јој син и снаја подаре ускоро и унучиће.

Килибара је, подсетимо, пре романсе са Браниславом била кратко у браку са кошаркашем Владимиром Радмановићем.