У последње време млада певачица радо објављује фотографије без шминке, у потпуно природним и опуштеним издањима.

 

Дисциплина и здрава храна су је довеле до сјајних резултата, а певачица је једном приликом својим пратиоцима рекла да дијета није само исхрана.

- Дијета није само оно што једете. То је оно што гледате, шта слушате, шта читате и људи са којима се дружите. Мудро бирајте оно што уносите у своје тело. Емотивно, духовно и физички - написала је на Инстаграму.

Иако су многи сматрали да је генетика задужена за њен изглед и витко тело, Анастасија је недавно то порекла: 

- Генетике никад доста. Да бисте били здрави и изгледали лепо, морате да се придржавате одређених животних навика и захвална сам што сам то млада схватила - рекла је Ражнатовићева и додала:

 

 

- Током пубертета сам се угојила двадесет килограма и потпуно сам се изобличила, и уопште нисам била задовољна својим изгледом. То ме је држало две или три године и онда сам одлучила да не желим да изгледам више тако. Такође сам почела здравије да се храним и тренирам. Сада сам потпуно задовољна својим телом и изгледом - рекла је Ражнатовићева, која данас изгледа попут богиње. 

 

 

Анастасија је открила  да се придржава прописаног плана исхране, и труди се да не прескаче оброке, што је, како каже, највећа грешка коју неко може учинити када жели да смрша.

Ипак, сама певачица је признала да, као и сви, понекад конзумира слаткише, али све то решава тренинзима. Такође, помажу јој и препарати са биљним влакнима, који брже сагоревају наслаге, али кључ је ипак редовно вежбање.

 

 

Осим што редовно хода, што је одличан начин да останете у форми, Анастасија, чак и ако не стигне у теретану, не пропушта вежбе код куће.