Драгана Косјерина важи за једну од најлепших жена на домаћој сцени. Атрактивна водитељка веома води рачуна о свом изгледу, као и о стилу одевања, а поред вансеријске лепоте може се похвалити и елоквентношћу и чврстим ставовима, због чега је често миљеница публике.

Ипак, када је реч о приватном животу, то је оно што годинама љубоморно чува само за себе, а на њеном Инстаграму можемо тек с времена на време видети неке детаље.

Иста прича важи и за њен животни простор, иако њени пратиоци донекле могу видети одређене делове просторија које зраче свежином и елеганцијом, а у собама махом доминира бела боја, као и природни материјали.

Драгана обожава да чита, чему сведочи и мноштво књига на полицама, а белину простора додатно "разбијају" и детаљи попут необичних огледала или фигура и флашица.

Посебну пажњу привлаче и илустрације и мапе у рамовима које дају готово бохо призвук.

Када је у питању спаваћа соба, овде доминирају нешто тамњи земљани тонови, што је идеално за просторе који су намењени пре свега одмору.

Ипак, верујемо да је Драгани омиљени кутак управо крај полице са книгама, јер управо овде често позира, док се други детаљи из њеног стана не могу видети на њеним објавама.

Иначе, Драгана Косјерина живи са дечком, стоматологом Бојаном Пердувом, који ју је и запросио пре две године. На питање како се слажу, водитељка је једном приликом одговорила:

- Имам момка са којим живим већ дуже време и то је нешто на шта сам поносна. Немам разлог да то сакријем, већ да се похвалим. Мислим да око тога не треба стварати мистику. Волим лепе фотографије, такве и качим због себе, не због медија. Бојан се труди да такве и забележи. Он је део мог живота, и то се на мојим профилима и види - изјавила је Косјерина.