- Ако постоји двоје људи који мање желе да буду експонирани ван свог посла, онда смо то Хана и ја. Медији су само радили свој посао, не додворавам се. Разговарао сам са пријатељима новинарима. Рекао сам им: „Људи, чему више?!“. открио је Петар.


Грашо је том приликом признао и да су он и Хана направили грешку која је у великој мери утицала на њихове свадбене планове.

Фото: Јутјуб принтскрин/narodni

 

- Ми смо били само двоје људи који су хтели да се венчају у кругу пријатеља, али смо направили малу грешку. Што смо се више затварали, то смо више били опкољени. Мени је било битно да буде важнији тон него слика. Кад смо стигли испред цркве, морали смо да јој приђемо аутомобилом, што је и мени изгледало чудно. Ја сам замишљао да ће то бити за руку, кроз град - истакао је Петар и признао због чега је пожелео да је све била само скривена камера.


- Видео сам толико новинара, телевизијских екипа и људи да сам у једном тренутку заиста помислио да је реч о скривеној камери, да ће сви рећи: „Еј, нисте ви тако битни, ми се само шалимо ових месец дана.“ Изгледа да смо стварно били битни тих месец дана, рекао је он.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".