Pop pevač Petar Grašo (45) proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.

Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.


Ubrzo su mediji preneli mnogo detalja o ovoj svadbi, o kojoj se u hrvatskim medijima piše kao o "svadbi godine", između ostalog i to da je mladenačka torta bila po ukusu pevačeve bivše devojke Danijele Martinović, u kakvu se haljinu mlada presvukla kasnije, uz koju pesmu su Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici, zašto je Grašo pustio suze...

Par se trudio da izbegne medijsku pompu, pa nije previše pričao o svojoj ljubavi i svadbi, a ni kasnije nisu delili na društvenim mrežama trenutke sa slavlja.

Nastavili su da se pridržavaju te odluke, pa je Petar pokazao svoju lepu suprugu na snimku nevezanom za venčanje. Naime, pevač će u zagrebačkoj Areni održati dva koncerta, za koje trenutno traju pripreme, a sada je pokazao da je na probama i lepa Hana.


- Odbrojavanje i zagrevanje je počelo! Ko sve dolazi u Arenu Zagreb? — napisao je pevač.

Hana, inače i sama pevačica i muzičarka, nosila je ovom prilikom sivu majicu dugih rukava, koja je šireg kroja, pa nije istakla njen stomačić, a mnogi se pitaju znači li njeno prisustvo na probama da će se ona pridružiti Petru na sceni...

Ona je, inače, i raije pevala prateće vokale Petru Grašu, a 2016. godine su snimili pesmu "Srce za vodiča", pa smo imali priliku da ih vidimo kako nastupaju zajedno. U svakom slučaju, ona će sigurno biti na koncertu jer Grašo 19. marta proslavlja 46. rođendan!

Foto: Jutjub printskrin/narodni

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".