Тамара је открила каква је Драгана у роли студенткиње – улози на коју је чекала десет година, а која јој је, како је и сама глумица признала, легла уз велико олакшање.

Фото: Инстаграм принтскрин/ hipokampelefentokamela

 

- Ако је Бог записао да је требало да чекам десет година да бих упознала ове дивне људе онда ми је драго што је то била моја судбина. Због улога и посла рано сам бачена у јавност и изгубила сам један део живота који сада поново живим, а који ми је јако недостајао - испричала је емотивно Драгана, која је уписала факултет, иако иза себе већ има дугогодишњу глумачку каријеру.

Фото: Н. Скендерија

 

- Ја сам њима донела неку своју озбиљност и зрелост, кроз савете да не смеју да губе време и да су ту да би учили, а они су мени поклонили оно што ми је требало, могућност да се ослободим, опустим и осетим ту радост њихове дечје игре, онај тренутак да се на предавању насмејеш од срца, а да нико не размишља о томе да си ти Драгана Мићаловић, већ сам ту, пре свега, њихова колегиница - додала је глумица.

Фото: АТА имагес

 

Драгана је открила гледаоцима да ће је ускоро поново гледати на малом екрану у наставку хит серије „Тајне винове лозе“ у којој ће тумачити мајку Вере, лика који игра њена сестра Слобода Мићаловић.

- Једнога дана Слобода је након својих снимања посматрала из режије неку од мојих сцена и у шали рекла: „Па, личимо“ – присетила се Драгана објаснивши да је тада сестри уз осмех рекла да је она њој сада мајка и да мора да слуша све што јој она каже.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".