Торта, осмеси и број 31, обележили су јој вече препуно емоција.

Она је на поменутој мрежи поделила слике и снимке, те се у опису објаве дотакла и оца, глумца Драгана Мићаловића, који нас је напустио пре пет година.

- Само желим да си поносан на мене. Дочекала сам рођендан управо онде где си ме научио да волим. Позориште. Храм. Ови људи су љубав, ови људи се воле! Хвала вам што ми пружате толику љубав, ја сам најсрећнији човек! Волим вас, чувам и грлим заувек! Моја екипа а ваша Прслица - написала је она.

Драгана је, подсетимо, недавно отворила душу и признала да је ноћима плакала зато што су људи говорили да је успела у свету глуме захваљујући сестри Слободи.

- Размишљала сам често како ће се сваки мој неуспех приписати њима. Нисам више желела да будем натурчик и "она тамо што је дошла преко сестре". Само моја мама зна колико сам ноћи због тога проплакала. Зато сам уписала глуму са 28 година. До тада сам све радила по осећају, али глумац мора да зна шта ради, да зна анализу лика, дела... Мени то све данас много помаже. Потпуно сам подетињила на студијама - признала је Драгана у емисији Гоце Тржан на "К1".

Мићаловићева је испричала тад и како је добила своју прву улогу. Када је јавила оцу Драгану, човек је занемео.

- Био је расписан позив за кастинг у свим средњим школама и било нас је више од 500 пријављених. Ја сам добила улогу. Звала сам тату и рекла му да сам добила улогу, он је био на пецању тада, и само ми је спустио слуљалицу. Опет сам га позвала, а он ми је рекао: "Ја нећу преживети још једну глумицу у кући." Није желео, нити је Боби и мени дозвољавао да се бавимо глумом, јер је знао да је бавити се овим послом и имати породицу прилично тешко. Покушавао је дуго да ме одврати од глуме. Мислили су и он и мајка да ће то брзо да ми досади, а ја сам од малена желела да будем глумица - открила је глумица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".