Иако је Драгана дуги низ година присутна у јавности, мало ко зна како глумица изгледа без шминке јер је углавном виђамо сређену.

Глумица је активна на друштвеним мрежама, а на свом Инстаграм профилу објавила фотке на којима је позирала без трунке шминке. Ево како лепа глумица изгледа у природном издању. Она се не либи да покаже како заиста изгледа.


Она је једном отворила душу и признала да је ноћима плакала зато што су људи говорили да је успела у свету глуме захваљујући сестри Слободи.

- Размишљала сам често како ће се сваки мој неуспех приписати њима. Нисам више желела да будем натурчик и „она тамо што је дошла преко сестре". Само моја мама зна колико сам ноћи због тога проплакала. Зато сам уписала глуму са 28 година.

До тада сам све радила по осећају, али глумац мора да зна шта ради, да зна анализу лика, дела... Мени то све данас много помаже. Потпуно сам подетињила на студијама - признаје је Драгана у емисији Гоце Тржан на К1.


Драгана је открила и да су је у детињству чувале сестре Слобода и Мира.

- Као најмлађа од нас три, ја сам била мезимиче, али нисам била размажена. Велика је разлика између нас, сестре су од мене старије десет и 12 година, а када те родитељи добију у каснијем периоду живота, препусте те себи. Мама је рано почела да ради након што ме је родила, јер сам имала њих две које су ме чувале. Када су оне отишле да студирају у Београд ја сам имала седам година. И све сам сама у кући радила. Васпитаване смо као и моја мајка, а то је да од оног тренутка када сам можеш неке ствари да урадиш у кући, да помогнеш породици, ти то и треба да урадиш. Нисам кувала, али за собом сам знала да оперем, спремим, себи направим доручак. У смислу љубави коју сам добијала ме јесу размазили. Када су сестре отишле на студије, ја сам била као јединица - рекла је лепа глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".