Александар Милић Мили први пут је јавно проговорио о односу са Светланом Ражнатовић Цецом у једној емисији

Наиме, од када је популарна певачица дошла у жири Звезде Гранда, почели су да испивавају проблеми између ње и популарног музичара који су се догађали током 20 година сарадње. Мили се осврнуо и на сарадњу са Цецом Ражнатовић.

Фото: АТА имагес

 

- Цецин албум 2004. године. То је било када сам формирао издавачку кућу. То је био један невероватан моменат. Ја сам одлучио да више не дајемо албуме Гранду, Пинку, ПГП-у. Те албуме смо ми продавали и онда смо делили зараду - започиње он.

Фото: АТА имагес

 

А онда се досетио једне идеје за коју није могао да претпостави како ће се завршити.

- А 2004. године мени је пала на памет једна идеја, тада су се ЦД-ови продавали у ЦД шоповима. И ти сад ако хоћеш мораш из Железника да одеш у центар да купиш. И мени се јави идеја, замисли када би ЦД могао да купиш на сваком ћошку. И смислим да направимо дистрибуцију и часопис, залепим ЦД као додатак, јер су тада часописи били ослобођени пореза. Дамо интервјуе Марина Туцаковић, Цеца и ја и пошаљемо ЦД на све киоске у земљи - истиче он.


Мили је такође истакао да је било неизвесно.

- Цеци сам рекао да ће зарадити дупло од тога. Дигао сам кредит за реновирање стана. Сећам се дан пре свега. Немам ништа. Дужан сам стотине хиљада евра. Ако то не упали могу одмах да се селим у Персију. Или не знам где. То је почело да се продаје. То је био један од најгенијалнијих потеза у нашем издаваштву икада - рекао је Мили.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".