Од када је популарна певачица дошла у жири Звезде Гранда, почели су да испливавају проблеми између ње и популарног музичара који су се догађали током 20 година сарадње.

 - Однос између мене и ње је увек исти. То можда са стране изгледа другачије. У Гранду се ништа не треба доживаљвати лично, тамо свако брани неке своје ставове, а тамо не можеш да сакријеш ко си ти. Тамо се стварно, после неког времена, покаже ко је какав - открива Мили у емсији "Сценирање".

Музичар је јасно подвукао да он и Цеца нису на ратној нози.

- Писало се да смо на ратној нози, али нисмо. Ја њој желим све најбоље и у животу и у каријери. Ја сам према њој увек расположен. Имали смо један проблем о коме сам ја ћутао годинама, и онда је она изнела то у Гранду. Тај проблем не зависи од мене, једноставно, она мора да га реши и сигуран сам да ће га решити. Једноставно у Гранду се дешавају такве свађе, али то чини шоу занимљивијим - каже Мили.

Како је нагласио, Цеца и он сарађивали су од 1995. до 2015. године, а тај правни проблем траје већ пет, шест година.

Фото: АТА имагес

 

Да у периоду када су сарађивали није штедео на популарној певачици говори и чињеница да се за њене концерте јако задужио.

- Ушће 1 је било 600.000 евра, друго 450.000. Задужиш се, кад у нешто верујеш, ништа није проблем. То је нешто што сам ја желео, ја сам веровао у то, у те албуме. Нисам желео да има било какав финансијски ризик. Она је веровала у мене, такође - прича Мили.

Он не искључује поновну сарадњу са популарном певачицом.

Фото: АТА имагес

 

- Ако осетим да може да се створи такав пројекат коме ће да се радују милиони, за мене не постоји ништа лично више. Кад тако нешто се ради, то је танго за двоје. Сарадња коју смо имали је најдужа и најуспешнија сарадња у историји музике и ја нећу урадити ништа да би бацио сенку на ту сарадњу. Да би се наставила, мора да се створи управо једна та енергија да стварамо нешто што ће да обрадује милионе и онда не да нема проблема само за њу, већ ни за један други пројкат - истиче славни музичар.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".