Музичарка и певачица Лена Ковачевић, ћерка прослављеног писца, сценаристе и режисера Душка Ковачевића, више пута је истакла да нема намеру да експонира породицу у медијима, па се њен животни сапутник обично не појављује с Леном на јавним догађајима. Уз то, она дели приватне тренутке на друштвеним мрежама и успешно избегава да исприча превише детаља о својој свакодневици са супругом и децом.

Фото: АТА имагес

 

- Тачно је да сам се удала, али стварно не волим да износим детаље из приватног живота. Мој супруг није јавна личност, никада то није ни желео да постане. Није музичар, а није чак ни уметник, али воли уметност - истакла је Лена након што се прочуло да је изговорила судбоносно "да".

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

- Давно сам се одлучила на такав корак, јер живим са партнером који нема везе са јавним послом. Као што моја мајка није била део јавне сцене, тако нисам ни ја мислила да он треба, нити је он желео да буде део јавне сцене. Да је желео он би се бавио неким оваквим послом. Док неће да пропева, онда ништа - рекла је Лена недавно.

Ипак, медији су открили ко је украо срце лепе Лене Ковачевић - у питању је Вељко Брчин, успешан бизнисмен и фармацеут по образовању, с којим је певачица годинама у складном браку. Пар има двоје деце: сина Вука, који је на свет стигао 2012. године, и три године млађег Теодора.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Иако обично избегава да помене мужа у интервјуима, Лена је поводом новогодишњих празника открила да је он био уз њу током наступа за дочек 2022. и да је био први ког је тада пољубила.

Фото: Дарко Дозет

 

Лена је једном приликом испричала да је захвална на томе што њен супруг није позната личност и открила како је дошло до њиховог упознавања.

- Као што то обично буде, упознали смо се сасвим случајно. И ми музичари имамо прилику да сретнемо људе који нису из наше професије и хвала Богу на томе – рекла је џез звезда једном приликом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".