Из брака са Јеленом, Светозар има двоје деце, ћерку Клару и сина Луку, док са бивђом супругом Данком имаћерку Деу.

- Тачно је да сви моји интервјуи звуче као саопштења, али добро, људи тако пишу јер ја нећу да дајем податке о себи ‒ изјавио је Светозар Цветковић давне 1999. године.

У време када је дао интервју с почетка текста Светозар Цветковић био је на функцији управника Атељеа 212 и живео у малом стану са супругом Данком и ћерком Деом. О њима је говорио посредно, спомињући своје родитеље који су, пре него што је његов отац преминуо прошле године, заједно поживели шест деценија.

- Детињство ми је било лепо и пријатно. Био сам ушушкан у љубави својих родитеља. Волео бих да се тако и моја ћерка осећа међу својим родитељима -  поручио је.

Фото: Инстаграм принтскрин/deacv

 

Ћерка Светозара Цветковића има тридесет година и како кажу упућени ликом подсећа на познатог оца. У медијима се не експонира, а Светозар ту одлуку разуме и поштује.

-  Она живи неки живот за који уопште не би желела да излази у јавност. Држим је ван тога. Све оно што је њено, нека буде само њено - штуро је поручио Светозар Цветковић говорећи о најстаријој ћерки која се успешно бави фотографијом.

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".