Iz braka sa Jelenom, Svetozar ima dvoje dece, ćerku Klaru i sina Luku, dok sa bivđom suprugom Dankom imaćerku Deu.

- Tačno je da svi moji intervjui zvuče kao saopštenja, ali dobro, ljudi tako pišu jer ja neću da dajem podatke o sebi ‒ izjavio je Svetozar Cvetković davne 1999. godine.

U vreme kada je dao intervju s početka teksta Svetozar Cvetković bio je na funkciji upravnika Ateljea 212 i živeo u malom stanu sa suprugom Dankom i ćerkom Deom. O njima je govorio posredno, spominjući svoje roditelje koji su, pre nego što je njegov otac preminuo prošle godine, zajedno poživeli šest decenija.

- Detinjstvo mi je bilo lepo i prijatno. Bio sam ušuškan u ljubavi svojih roditelja. Voleo bih da se tako i moja ćerka oseća među svojim roditeljima -  poručio je.

Foto: Instagram printskrin/deacv

 

Ćerka Svetozara Cvetkovića ima trideset godina i kako kažu upućeni likom podseća na poznatog oca. U medijima se ne eksponira, a Svetozar tu odluku razume i poštuje.

-  Ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost. Držim je van toga. Sve ono što je njeno, neka bude samo njeno - šturo je poručio Svetozar Cvetković govoreći o najstarijoj ćerki koja se uspešno bavi fotografijom.

(Hello)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".