Милетове забране све више утиче на однос оца и мезимице, а извор близак породици за "Ало" открива да је недавно дошло до жестоког сукоба међу њима након што је фолкер сазнао да његова јединица планира вишемесечну америчку турнеју без његовог знања.

Фото: Д. Миловановић/ elenakitic

 

- Елена је центар Милетовог света откако се родила, одувек је испуњавао све њене жеље и трудио се да живи као принцеза. Није се мешао у њен начин живота до тренутка када је започела музичку каријеру. Радовало га је што је успешна, али се трудио да је заштити од естрадних вода. У први мах је говорио да ће дозволити да наступа када још мало одрасте, али се његов став није променио ни после шест година што је и довело до ове последње, бурне свађе - каже извор, и наставља:

- Елена се већ дуже време осећа довољно одраслом и зрелом да сама доноси одлуке, па је предлог својих сарадника да крене на  турнеју са Војажом и другим младим реперима прихватила без претходне консултације с оцем. Ако се узме у обзир да су за Милета били стресни њени ретки наступи у трајању од сат времена, јасно је због чега је полудео када је сазнао да његова мезимица планира вишемесечну турнеју на другом континенту - каже извор, који демантује фолкерове тврдње да се не меша у ћеркину каријеру.

- Миле и приватно, али и у јавности одражава слику кул оца који је с ћерком првенствено пријатељ. Ипак, истина је мало другачија јер је се он прибојава да би неко могао да је повреди или узнемири на наступима и турнејама. Иако је Елену пустио да изабере сараднике и певаче с којима ће снимати, увек се побрине да свима да до знања да његовој ћерки не сме да фали длака с главе. Миле је имао своје људе који су контролисали ситуацију у неколико клубова у којима се Елена појавила као гостујући певач а да то није ни знала - наводи извор који верује да ће то бити случај и на америчкој турнеји.

- Као што то увек буде, Миле ће учинити све да усрећи Елену и на крају је пустити на турнеју како би изгладили однос, али нема сумње да ће пратити сваки њен корак и искористити сва своја познанства да би је заштитио. Елена је рођена за сцену и време је да је пусти ван стакленог звона да не би трајно нарушио њихов однос - закључује извор за Ало!

Миле не крије да је урадио све што је било у његовој моћи да помогне Елени на почетку њене каријере, о томе је и говорио својевремено за медије:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

 

- Еленина велика срећа је што има Марту и мене као родитеље, па није морала да иде кроз такмичења која су стресна за младе људе или да пева где стигне како би се чуло за њу. Изабрала је своју екипу и имала добру одскочну даску на самом почетку каријере - истакао је фолкер за домаће медије пре годину дана.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".