Ни у најтежим данима позитиван дух и енергија нису је напуштали, ипак, она је сада открила да је себи купила гробно место.

- Наравно да јесам, и наравно да имам обезбеђено гробно место. Знам где ћу да одем и зато се не секирам. Гробно место је у Београду, на Бежанијској коси с мојим мужем са којим имам децу - рекла је Нада и додала:

- Кад сам рекла да знам где ћу да одем и да се не секирам је баш зато што сам једном отпловила тамо где ћу да одем и када сам дошла себи и видела колико је мени тамо било лепо, била сам претужна што сам се вратила. Хоћу да идем поново. Тако да знам да је мени Бог обезбедио то лепо место - рекла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Истиче да јој се већ годинама јављају људи који од ње траже "рецепт" за излечење, али Нада тврди да је успех само у једној ствари које се она "слепо" придржава.

- Била сам свакако прва јавна личност која је јавно поделила тај свој проблем у емисији код покојног Минимакса. Отворено сам говорила о свему, и ето од тада још нажалост ме је та болест два пута пратила. Зову ме људи са свих страна света и питају да ли користим нешто посбено или пијем нешто посебно, свашата питају. Држим се упута лекара и строго идем на контролу - завршава певачица.

Нада је открила да се увек радо одазива позивима за емисије.

- Скинути се, па то је најлакше, зар не? Ја сам са њима увек добра била, па свако има право да ради оно што мисли да треба. Оне су тада биле младе, згодне, успешне, на врхунцу своје каријере, али ја на то нисам гледала никако - каже Нада и додаје:

- Било је некад позива у емисије где су биле певачице тадашње са ким нико није хтео да гостује, а ја кажем: "Наравно да ћу да дођем да гостујем", а они се изненаде како ја хоћу са њима да гостујем, а да је неко други на мом месту не би прихватио понуду. Ја волим да долазим у емисије, сматрам да ћете тако бити успешнији. Мени је битно да оно што кажем или урадим за мене буде одскочна даска за даље, али и да испостујем емисију у коју сам позвана.

Фото: М. Коковић

 

- 51 година каријере, надам се да ћемо то обележити, ипак није мало бити толико на сцени. Добила сам све награде и признања, али се никада нисам гурала. Када сам била најтраженији певач у Југославији, није ме било у новинама. Ја сам била крива за то. Имала сам тада прилику да питам новинара Зорана Предића што ме нема на насловној страни бар у магазину "Ревија" чији је он био уредник и дао ми Оскара популарности. Каже ми он: "Није ни чудо што те нема. Добро певаш, то се зна, да те народ воли, али где је скандал? Шта си то интересантно урадила? Нити си се скинула, нити потукла да бих појачао насловну". Све ми је било јасно - казала је.

- Све је ствар карактера, свако је имао права да ради шта хоће. У мојој кући се нислу слушале моје песме, одвојила сам приватност од посла. Знаш нано ја сам јако поносна на тебе, сви другари те обожавају и онда схватиш да си урадио праву ствар. Скинути се је најлакше. Са свима сам била добра, нисам им никада ништа рекла. Нисам гледала никако на то, баш ме брига. Биле су згодне, добри певачи са великим успесима, хитовима... - рекла је Нада.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".