Петра је сад открила шта се десило у ресторану бившег кошаркаша Дејана Бодироге и до каквог је инцидента дошло са Нишом Савељићем.

- Главни разлог мог саопштења је да дам глас најпре себи, а и свим девојкама и женама које су доживеле или доживаљају сексуално насиље или сексуално узнемиравање које жене јако добро разумеју да оставља трауме за цео живот. У тренутку када се мени ово десило имала сам 21. годину. Десило се у мојој кући, где сам била са родитељима у том тренутку где сам се осећала и најсигурније и најзаштићеније. Поруке непримерног садржаја ми је слао отац мог друга, и познаник мог оца са ким има и пуно заједничких пријатеља - навела је Петра.

 

 

- Иако ја нисам одговарала на његове поруке, он је наставио да пише. Толико је било све трауматично и мучно да сам помоћ затражила код психолога која ме је посаветовала да сачувам све поруке јер сигурно му ово није први пут и у случајну да некоме буду требале као доказ на суду. У оваквим ситуацијама већина жена од шока почиње да се осећа кривим и да размишљају и да се испитују да нису својим ставном изазвале такву реакцију. Он је за мене био ауторитет и ја сам њега гледала са поштовањем и поверењем и он је то злоупотребио. После неколико сеанси сам добила храброст да могу да кажем својим родитељима јер не говорећи њима, на неки начин хтела сам и њих да заштитим. Моја задња порука њему је била - изјавила је она и додала:

 

 

- После тога ме је звао и слао говорне поруке у којима је покушаво да ми објасни да нисам разумела и инсистирао да му одговорим на позиве, где је такође говорио да ће сам себе да казни за то што је урадио. Ја му нисам одговорала онда је почео да зове моју мајку и да сличним садржајем убеђује и њу да нисам добро разумела. Кад је ово изашло у јавност ја и моја породица смо добили поруке од више девојака и жена које су доживеле слично искуство као и ја са његове стране. Мени је жао због његове деце, јер све најлепше имам да кажем о њима, где је његов син мени послао поруку и извинио се и оградио од понашања свог оца у име себе, своје сестре, и њихове мајке. Свесна сам да ово никада не би дошло у јавност да нисам ћерка свог оца. Али иако ми не прија што је изашло у јавности, јер ми враћа трауме, желим онда да искористим да будем глас за све друге девојке да колико год је непријатно оне нису криве, и да обавезно кажу својим родитељима и да потраже адекватну помоћ. Иако нажалост већи део друштва и даље не види које последице ово изазива на на жене. Када сам га летос срела, у Порто Монтенегру где је седео и смејао се, иако сам била са својим дечком осетила сам страх, и велику непријатност. Иако знам да би мој дечко био ту да ме заштити, желела сам да се вратим кући. Помислила сам како није фер да он нема никакву последицу за своје понашање, а да је мени остала траума за цео живот. На тему овога ово је моја задња изјава и са овим желим да све ово да оставим иза себе -навела је она.

Фото: Небојша Параушић

 

Њен отац Владе због ње претукао бившег фудбалера и некадашњег пријатеља Нишу Савељића крајем децембра прошле године на Врачару, у ресторану који је у власништву Дејана Бодироге.

Подсетимо, до окршаја је дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге пожалила оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма и да јој се набацује. Ниша је Петри писао да је порасла, како је лепа и питао ју је да се виде. Знајући га као пријатеља њеног оца, била је у шоку. Одмах је све рекла тати и показала му поруке. Дивцу је пао мрак на очи, тако нешто није очекивао од човека ком је финансијски помогао када је био у шкрипцу.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".