То се наводно одиграло крајем децембра прошле године на Врачару, у ресторану који је у власништву Дејана Бодироге. Ниша се сад огласио тим поводом и открио детаље свог односа са Дивцем.

Иако су медији писали да је Дивац тукао Савељића, фудбалер каже да је истина да су се свађали, али пориче да је дошло до физичког обрачуна.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

До окршаја је наводно дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге, Петра, пожалила свом оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма и да јој се набацује.

Како тврде извори "Курира", Ниша је Петри писао да је порасла, како је лепа и питао ју је да се виде. Знајући га као пријатеља њеног оца, била је у шоку. Одмах је све рекла тати и показала му поруке. Дивцу је пао мрак на очи, тако нешто није очекивао од човека ком је финансијски помогао када је био у шкрипцу, а и нашао му је смештај у Америци.

Савељић је покушао да објасни да није имао лошу намеру, али Владе није желео уопште да га слуша. Сасуо му је низ увреда у лице и изгурао га из ресторана.


Савељић тврди да су поруке које је слао ћерки кошаркаша погрешно протумачене, и истиче да му је Дивац помогао у животу:

- Мени је јако жао што је дошло до неспоразума. Дивац и ја смо дугогодишњи пријатељи. Зна ме какав сам и какав сам отац, али и човек. Жао ми је ако је моја намера погрешно схваћена - каже некадашњи фудбалер.

- У животу нисам имао ниједну мрљу. Мене нико није малтретирао. Та сцена је за мене била несвакидашња, нема потребе никоме да се правдам, али ми је жао ако је неко погрешно схватио. Дивац ми је помогао у Америци, дао ми је контакте - каже Савељић за "Курир".

Он истиче да је и даље у шоку због свега што се десило.

- Жао ми је што нисмо разговарали о томе и што нисам имао прилику да објасним. Мене нико није гурао, нити ударао, само сам изгуран из локала. Непријатно јесте, али жао ми је ако је фамилија Дивац тако схватила, ја то не радим - казао је, док је Дивац све време био недоступан.

Дејан Бодирога, који је власник поменутог локала, је кратко поручио за "Информер":

- Хвала вам много, хвала вам. Пријатно.

(Курир/Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".