Њој је ово трећи брак, а са Славком је кренула у везу седам и по година после смрти другог супруга, управника Атељеа 212 Љубомира - Муција Драшкића. Пре тога, глумица је била у браку са покојним Милошем Жутићем, са којим има ћерку, глумицу Катарину.

- Први пут сам се удала јако млада. Покојни Милош је био стабилан и у души прави глумац. Подржао је у мени све оно глумачко јер уз неког грубог човека то се у мени могло и покварити. Он је у мени успео да подржи чисто зрно честитости у позоришном раду - рекла је Цеца једном приликом, па проговорила о одлуци да се трећи пут уда.

Фото: Архива Новости

 

- Без обзира на животну доб, верујем да сам млада духом и то је најважнија ствар. Не осећам тромост ниједне врсте, иако сам свесна колико година имам. Можда сам заиста охрабрила многе својим потезом, и ако је тако, драго ми је због тога - рекла је после удаје Светлана Бојковић.

Фото: ТВ Новости

 

- Најпаметнија одлука била ми је што сам направила паузу када сам живела изван Србије. Посао ме је сачекао. Успела сам да се освежим и мало дистанцирам од глуме. Данас ме она држи у форми и чини да се не осећам као пензионер. Увек бих имала шта да радим, али је боље да човек ради оно што уме - рекла је недавно славна глумица.

(Курир)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".