NJoj je ovo treći brak, a sa Slavkom je krenula u vezu sedam i po godina posle smrti drugog supruga, upravnika Ateljea 212 LJubomira - Mucija Draškića. Pre toga, glumica je bila u braku sa pokojnim Milošem Žutićem, sa kojim ima ćerku, glumicu Katarinu.

- Prvi put sam se udala jako mlada. Pokojni Miloš je bio stabilan i u duši pravi glumac. Podržao je u meni sve ono glumačko jer uz nekog grubog čoveka to se u meni moglo i pokvariti. On je u meni uspeo da podrži čisto zrno čestitosti u pozorišnom radu - rekla je Ceca jednom prilikom, pa progovorila o odluci da se treći put uda.

Foto: Arhiva Novosti

 

- Bez obzira na životnu dob, verujem da sam mlada duhom i to je najvažnija stvar. Ne osećam tromost nijedne vrste, iako sam svesna koliko godina imam. Možda sam zaista ohrabrila mnoge svojim potezom, i ako je tako, drago mi je zbog toga - rekla je posle udaje Svetlana Bojković.

Foto: TV Novosti

 

- Najpametnija odluka bila mi je što sam napravila pauzu kada sam živela izvan Srbije. Posao me je sačekao. Uspela sam da se osvežim i malo distanciram od glume. Danas me ona drži u formi i čini da se ne osećam kao penzioner. Uvek bih imala šta da radim, ali je bolje da čovek radi ono što ume - rekla je nedavno slavna glumica.

(Kurir)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".