Глумица Мирка Васиљевић и партнерка фудбалера Вујадина Савића, укључила се у једној емисији и открила како се сналази као мама четворо деце.

- То што сте сад рекле ја често заборавим. Заборавим да сам се породила, па када упаднем у жуту минуту и осетим се преуморно, седнем и размислим како да помогнем себи да други не би трпели моју нервозу, па кажем себи: 'Чекај човече, прошло је тек четири месеца, дај себи времена' - рекла је глумица.

Фото: Н. Фифић

 

Мирка је открила и да је Кипар у знаку прославе Дана заљубљених и да је "малопре, док је била у недељној набавци", себи купила букет цвећа.

- Ја сам купила цвеће - и ако га добијем и ако га не добијем, нека стоји на столу - рекла је глумица.

Мирка је са Вујаднином и њихово четворо деце била у Србији за празнике, како би, између осталог, чланови породице упознали њихову ћерку коју су добили у октобру прошле године.

Фото: Инстаграм принтскрин/savicvujadin

 

- Била сам у Србији како би се наши најмилији упознали са бебом, како бих стигла да се видим са драгим људима, али то је било поприлично ограничено, јер су били празници, нажалост, било је болесних и заражених - рекла је Мирка и додала:


- Први пар дана смо успели са неким и да се видимо, а после тога, због силне папирологије уласка у другу земљу, путовања смо били затворени.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".