Позната глумица Калина Ковачевић једна је од најдаровитијих уметница данашњице, а током једног медијског иступања објаснила је како балансира између професионалног и приватног живота.

- Када имам обавезе, ту је бака сервис увек - истакла је драмска уметница с осмехом, мислећи тог тренутка на своју мајку Љиљану Благојевић.

- Другачије је сада. Другачије функционишу ствари. Постоје велики кастинзи и кастинзи где иду већ афирмисани глумци где редитељ не може да се одлучи између две, три глумице. И да, тада увек идем, јер тако ствари функицинишу. Али на ове велике кастинге наравно да не. Када се докажете и имате иза себе каријеру какву ја имам то заиста није потребно.

Калина је својевремено истакла да не разуме уврежено мишљење да жене које имају децу морају бити у браку.

 

 

- Нисам удата. То је невероватно, у Србији када родите ванбрачно дете вас етикетирају да морате да се удате. Не видим разлог зашто ми који нисмо венчани, а имамо децу, морамо да будемо у браку. Из првог брака, једног јединог који сам имала, родила сам Миону, из друге заједнице ванбрачне сам родила Анику —  рекла је глумица и додала да она живи сама са наследницама.

- Сама живим са двоје деце и није ми јасно зашто бих морала да будем удата и да имам супруга. Не, немам и много сам срећна са две ћеркице - истакла је она тада у емисији “Шок ток” и наставила: 

- Не причам о свом приватном животу, никад нисам ни причала, јер сматрам да он није нешто посебно занимљив. С обзиром на то да се бавим јавним животом волела бих да указујем на друге ствари, не да износим свој прљав веш.

 


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".