Ђуричко поменуо да је у спорту највише уживао са својим братом Ђорђем и присетио се њихових анегдота.

- Атлетику сам тренирао годину дана тако да нисам имао дисциплину, него неки општи тренинг. Пробали смо скоро све сем скока са мотком. Мислио сам да сам идеалан за средње пруге, али то је било само моје лаичко надање. Памтим највише трчање уз и низ трибине ''Маракане'' и како су нам се тресле ноге после тренинга мени и брату у аутобусу - присетио се Ђуричко, што је био повод да се неки запитају где је данас брат познатог глумца и шта ради.

Ђорђе Ђуричко (50), наиме, три је године старији од свог познатог брата и можда није довољно познато да се и он својевремено окушао у глуми. То је, међутим, био само епизодни покушај а чини се да Ђорђе није никада озбиљно разматрао глумачку професију за себе. Тренутак у којем се појавио био је управо поред његовог славног брата, када је Ђорђе играо лик деда Тозе у младости у популарној серији "Вратиће се роде". Осим тога, није много играо али то не значи да није уметнички тип. За разлику од познатијег Ђуричка који је глумачка звезда, Ђорђе је заволео музику и решио да се њом професионално бави када је наступао као члан београдског бенда "The Dridgers" који је био нарочито популаран крајем двехиљадитих година.

Фото: Катарина Михајловић

Ђорђе је, исто као и Никола, срећно ожењен и окренут је сопственој породици а са братом се међусобно подржава у свему и њихова је веза веома јака.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".