Оташевић је с Јеленом Перчин добио двоје деце, а сада је у интервјуу за хрватске медије испричао да ниједно од њих двоје није ни помишљало на то да ће завршити заједно.

Момчило и Јелена су се упознали на снимању серије "Зора дубровачка", а на питање да ли је могао да замисли да ће му управо тај пројекат донети љубав, брак и децу, глумац каже:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

 

- Не, никад. Ни Јелена, ни ја. Догодило се. Упознао сам је кад сам дошао на кастинг. Јелена је питала које сам годиште. Ја кажем '90, а она пита продуценткињу Јелену Вељачу је ли то нека зафрканција. Касније ме позвала на кафу да попричамо о снимању, радили смо, били супер партнери, пријатељи, али да ми је неко тад рекао да ћемо се заљубити, да ћу остати у Загребу, живети овде, не бих му веровао.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

 

Када је пак посао у питању, глумац искрено каже да је веома самокритичан, те да се ретко догоди да је сасвим задовољан урађеним.

- Ретко што од мог рада мени се као гледаоцу свиди. Увек нађем милион мана и проблема. Срећом, сапуница је једини формат у којем се све може кориговати. Од 22. године схватам их као генијални тренинг. Спремиле су ме за било који пројекат. На филму нема поправљања, шта си снимио, снимио си. И у театру, који ми је најдражи, одиграш и ћао. То је то. У том тренутку, истина, дајеш сву снагу, крв и месо и оставиш публици да суди. Нема поправљања - закључује Оташевић.

(24сата.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".