Данијела је с Грашом провела 24 године и никад није крила да се нада да ће заједно добити потомство, што се, ипак, није догодило. Како је она једном истакла, није јој лако ни то што се медији, будући да је она јавна личност, баве овом темом.

- Мајчинство је за мене поприлично тешка и лична тема, а друге стране, с обзиром на то да сам певачица, врло је јавна. Понекад ми такви наслови о мом неоствареном мајчинству звуче и изгледају тако простачки, некоректни. Зато сам у рањивим тренуцима емотивне експанзије, почела писати, причати причу у једном облику у којем се обраћам свом нерођеном детету, својој Мрвици. Знате, оне дуге ноћи када имате осећај да немају ни почетак ни крај, осећај да ћете остати вечно заглављени у пукотини времена. Желела сам јој испричати све из првог лица једнине ― рекла је Данијела пре неколико година за Јутарњи.

Данијела је, иначе, недавно за "ИН Магазин" пристала да одговори како се осећа након раскида тако дуге везе.

- Врло необично искуство, учим да летим. "Слобода" је реч коју јако волим и која је вишедимензионална. Мислим да је најважнији онај осећај слободе унутар нас самих. Ја сам тежила тој својој слободи унутар себе, што значи у свему бити заиста себи верна — рекла је Данијела и цитирала свог колегу — Како би рекао Џибони, "у свему сада могу наћи нешто лепо и рећи 'животе, добар ти дан'''. Кад сам се окренула преко свог рамена и погледала у своју прошлост, једно најтеже искуство донело ми је такве спектакуларне нове ствари којих се заиста нисам ни у сну усудила себи замислити и сањати за себе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".