Наиме, током гостовања у емисији "Претрес" на "Хyпе" телевизији Сања је открила да Александра још увек уме да назове после поноћи:

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

- Баш смо пријатељи и мислим да је та подршка нешто најважније. Не идемо на пиће, не вечеравамо нас двоје, али када мени и Страхињи нешто треба, он је једна од првих адреса на које се обратим. Чак и кад ми се тата разболео, највећа подршка били су ми рођени брат и мој бивши муж. Чак и после када сам пролазила кроз тешке периоде, када ми се брат не јави у три, четири ујутру, имала сам слободу да позовем њега.

Одлуку да се растану донели су споразумно, а како Сања каже, то им је и помогло да сачувају однос.

- Кад смо почели да се забављамо, сећам се да сам му рекла: "Молим те, ако икада одлучимо да се растанемо, нека то буде пре него што почнемо да се мрзимо" тако да смо то испоштовали - рекла је и додала:

- Ми смо се када је љубав нестала разишли као муж и жена, али не као отац и мајка. Нисмо пријатељи који деле интиму, то није ни нормално ни здраво, али ствари које нас окупирају, бриге, трудимо се. Ипак он најбоље познаје моју породицу и мене и може најбоље да помогне.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".