Док су његови родитељи и сестра Слобода Мићаловић из пројекта "Мјешовити брак", наставили своје каријере, Ненад се након неколико улога потпуно повукао са јавне сцене.

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТС Београдска хроника Јутарњи програм

 

- Дуго нисам радио телевизијске формате. На неки начин то је била моја одлука, јер сам уживао у позоришту. То је моја примарна љубав и ту највише себе дајем. У свему следим свој инстикт. Радим оно што ми се ради и мислим да је то привилегија коју себи могу да приуштим, да радим оно у чему тренутно уживам. Ако ми се снима, уживам у томе, када није било тога, уживао сам у позоришту. Пре свега сам због позоришта пожелео да се бавим глумом, повукао сам се у једном тренутку из јавности. Нагли рез са моје стране, али мислим да је свега било превише. Нисам се више видео у свему томе. Требао ми је мој неки мир који сам пронашао. Приватно сам се пре свега бавио собом и својом породицом. Желео сам да имам меру у свему, простор за себе. То је моја нека крилатица и дан-данас. Трудим се да уживам у дану колико год је могуће. Не размишљам превише о успеху, амбицију сам већ дуго времена свео на минимум. Мој примарни циљ је да будем срећан – рекао је Ненад. 

Глумац се 18 година касније вратио својој бранши, а публика га сада гледа као Микицу у серији “Радио Милева” која се приказује на РТС-у.

Ненад је својим повратком привукао велику пажњу и од тада је чест гост и многих домаћих емисија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".