Када је после сат времена завршила наступ, са свадбе је изашла богатија за 20.000 евра.

- То је било једно прелепо весеље, али вам нећу рећи колико сам новца зарадила. Нека то остане тајна. Тачно је да је било доста бакшиша, али је много битније да су се и младенци и сватови одлично провели. Било је лудо и незаборавно - прича певачица, која је открила нешто више и о младенцима из Тутина:

Фото: АТА имагес

 

- Домаћини су били дивни. Они живе у Немачкој, а весеље су правили у Тутину јер су одатле родом. То је била једна права бошњачка свадба, са доста интересантних обичаја. Веома сам захвална младенцима Алми и Денису Кахровићу што су баш мене изабрали да им увеличам најлепши дан у животу. Они су дивни млади људи и баш се види да се много воле.

 Рада је наступ у Тутину почела песмом "Ја немам други дом" Лепе Брене, која је изабрана за свадбени плес. После тога је извела своја три хита "Свадба", "Маракана" и "Бисери и свила". Убедљиво највећи бакшиш узела је за песму "Европа" Стоје Новаковић. Док је певала тај хит, око ње су пљуштале новчанице од 200 и 500 евра.

Фото: АТА имагес

 

Певачица се добила и доста пара док је изводила нумере "За нас касно је" Александре Пријовић и "Мутивода" Сање Ђорђевић. Када је отпевала ових седам песама, Рада се пуних џепова опростила од младенаца и сватова и кренула за Београд.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".