Талентована поп певачица Ивана Петерс неретко путем свог Инстаграм профила дели интересантне фотографије из прошлости, а поред оних на којима се налази њена наследница Сара добијају највише коментара и реакција.

Овог пута, прелиставајући старе породичне албуме, Ивана је пронашла ванвременску успомену, са венчања њених родитеља, а многи су одмах приметили да неодољиво подсећа на мајку, како по цртама лица, тако осмеху.

― Да. Личим на маму. Али та фаца мог оца,  покупила сам тај став животни, малко. Ко ме познаје - зна и чему причам. Мама овде има 20 годиница ― описала је певачица дивну успомену која је разнежила публику.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Родитељи су је одмалена подржавали у намери да се бави музиком, с обзиром на то да је показивала изванредан таленат и жељу.

Већ са 15 година постала је певачица бенда "Who is the best" која је пласирала реп музику, са њима је снимила и два албума.

Ивана је недавно у медијиима говорила да јој је породица била подршка у најтежим животним моментима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

― Породица ми је увек помагала да пребродим тешке ситуације. Не волим пуно да причам о својим здравственим проблемима, пролазило ми је неколико пута кроз главу: „Е, када бисте ви знали мој живот“, али никада нисам размишљала озбиљно о томе да објавим аутобиографију. Имам неки тајни живот, можда некада откријем шта ми се све дешавало и на приватном плану, али и здравственом. Мислим да треба да прође још времена, да ране зацеле и да будем спремна да причам о неким темама ― рекла је певачица.

(Глоси)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".