Певачица Александра Младеновић шокирала је изјавом да је чула како је другарица била са њеним дечком.

Александра је проговорила и о пријатељствима на естради.

- Наравно да постоје пријатељства на естради, али ја се не дружим са свим колегама. Имам одабран круг људи који се баве истим послом као ја и са њима се редовно виђам и чујем. То су искрена и права пријатељства и то је заиста реткост у данашње време. Приметила сам да на естради углавном владају завист, злоба и корист - рекла је она, па шокирала одговором на питање "да ли са другарицама мења дечка".

- Ја то не преферирам, али недавно сам чула да ми је једна "другарица" била са бившим дечком.


Александра је дала свој суд да ли је на естради важнији стас или глас.

- Глас је најбитнији. Код колегиница пре свега ценим певање, па тек онда изглед. Постоје певачи који не певају, него користе "аутотјун", али то је све кратког даха.


Она је открила и ко су боље рибе, оне са силиконима или оне без њих.

- Не мора да значи, харизма и енергија су најважније. Какве црне с**е, то није пресудно. Да се разумемо, немам ништа против естетске хирургије јер сам и сама стављала имплантате, али сматрам да већини жена то не треба - рекла је она и додала да ли после раскида мења фризуру:

- Свака девојка после растанка нешто промени на себи. Конкретно, када сам ја раскинула са дечком, одмах сам скратила шишке.

Младеновићка је истакла да никад не би ушла у ријалити.

- Никада, зато што не видим себе тамо, али волим да гледам "Задругу". Сви причају да то треба укинути, али је чињеница да сви то гледају. Тачно је да се тамо дешавају одвратне ствари, али тога има и у спољном свету, само што се не снима - рекла је Александра Младеновић.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".