- Жива истина! Овим путем поздрављам моју лепу куму. Питала сам је да буде кума мени и Александру, кад се будем породила, да крсти дете. Ми је обожавамо, она је луда, смејемо се, и истина је. Удаће се и она, што не би, она је млађа од мене подоста, нема где да жури, све се то намести. Тако сам и ја питала кад сам била млађа, како ћу, шта ћу, да ли ћу наћи тог правог у животу, али нашла сам га, био је 30 килолемтара удаљен од мене читав живот, а сада никад ближи - искрена је певачица, па открива како се упознала са својим изабраником:

- Ми смо се нашли тако што сам ја купила свој стан, а он ради све то везано за станове, тако да сам ја њега и његову фирму унајмила да ми среди све то, чак сам добила и попуст код њега! Нисам то ни знала, тек касније ми је то признао да ми је дао попуст и да је одуговлачио те радове због мене, да би ме што више виђао, али стварно смо се брзо све договорили и све је ишло како треба, и тако смо се упознали. Дружили смо се, гледали заједно ствари за стан... Не љутим се, наравно, што ми је наплатио све то, никад не бих то дозволила, јер ми тад нисмо ни били у вези, али и да јесмо, бесмислено би било. Сад ми поклања, сад је друга прича, заједно смо. И тад је поклањао неке ситнице, али то ми је тек касније испричао - смешка се Мијатовићева. За крај, она је открила и око чега се најчешће свађају.

- Јао, ево сад ме питаш, не знам, не могу да се сетим конкретних ствари. Увек су неке глупости у питању. Раније сам му гледала у телефон, признајем, али он нема ништа против. Док је спавао, ја узмем и листам, он се пробуди, а ја поскочим онако, препадам се. Нормално да ме је видео, али искулирао је, прави се као да није видео, али ми је после рекао: "Слободно можеш да гледаш и кад сам будан". Сада немам ни потребе за тим, имамо поверења једно у друго - закључује Вања у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

(Премијера)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".