Лепа глумица присетила се детињства и најдражих успомена.

- Још пре мог рођења моји родитељи су купили имање и сазидали кућу, недалеко од Београда, у којој су живели последњих десетак година, а кроз цео мој живот ту смо проводили велики део лета, а понекад и део зиме. Дунав протиче на око две стотине метара од куће те сам се као дете често купала и играла поред воде. Правила сам кућицу на дрвету, имала своју дружину по узору на неке од омиљених јунака из драгих ми књига за децу, са другарима преко лета зарађивала за џепарац берући воће на околним плантажама, возила бицикл од јутра до мрака, играла се истраживача по околним шумама, с мајком правила ајвар и џемове, а са оцем помагала комшилуку када се пече ракија. Тако живописно детињство учинило ме је и данас веома везаном за овај крај, те и сада овде често боравим - рекла је недавно за "Блиц".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Одувек сам волела да се бавим вртларством и уз моју мајку, која је на имању била главни пејзажни архитекта, била сам са татом извођач радова. Комшије су ме хвалиле, а ја уживала у томе да тати вредим као три сина - додала је том приликом Ивана.

Глумица тренутно паузира када је филмска уметност у питању, па се посветила писању. Ипак, много је оних којима недостаје да је гледају у позоришту.

Фото: Д. Мишић

- Силом прилика и догађаја одвојила сам се на неко време и од глуме и од продукције. Срећном ме чине смех мојих сестричина Ноеми и Анаел, духовитост мојих братанаца Саше и Николе. И са фамилијом и са многобројним пријатељима чујем се често путем Фацетиме или Вибера и сличних апликација... Стрпљиво чекамо да пандемија прође, па да обновимо стари начин комуникације, загрлимо се... У слободно време волим да сликам, да правим колаже, гледам путописне емисије, слушам музику, вежбам - навела је она тад.

Фото: В. Данилов

Ивана је једном приликом изнела свој став о лошим искуствима у животу.

- Углавном људи гледају да лоша искуства што пре забораве. И због тога је могуће да нам се лоше ствари и понављају. Али, није добро ни оптерећивати живот оним што је било лоше. Треба пронаћи меру за све. Наравно, постоје велике трагедије које се не смеју никад предати забораву - рекла је глумица за "Новости".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".