- Сви ми волимо Новака! Зато се и овако делимо… Једни куде, други хвале! Али сви воле Новака Ђоковића! Скоро ме је једна дама замолила да се помолим за Новака и схватих да је ту суштина… У тој људској молитви, неки ће победити себе и допринети да се помогне једном човеку који је у тешкоћи! Нашем човеку, који као и сви ми некада греши а много много више доброг уради! - навео је он на Инстаграму.

- Сви гневни, огорчени, љути, преумнимо се и помозимо мислима себи и другима! Новак је барем толико заслужио - додао је Никола.

Подсетимо, Аустралијске власти су одлучиле да депортују Ђоковића по доласку у Мелбурн, а потом је смештен у мигрантски хотел пошто је био чак и у аеродромском притвору. Ђоковић је око осам сати провео на аеродрому у Мелбурну, драма је почела након слетања из Дубаија, а завршило се одлуком о депортовању најбољег тенисера света. Аустралијан опен је Новаку дао медицинско изузеће које му је, барем се тако мислило, омогућавало улазак у земљу без строгих протокола које има Аустралија. Међутим, власти Викторије исту нису уважили због папиролошких проблема, јер се подаци чланова Новаковог тима и подаци са изузећа нису подударали. Након тога Новак је пребачен у мигрантски хотел, а кроз неколико дана суд му је ипак дозволио да настави своју мисију у Аустралији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".