- Svi mi volimo Novaka! Zato se i ovako delimo… Jedni kude, drugi hvale! Ali svi vole Novaka Đokovića! Skoro me je jedna dama zamolila da se pomolim za Novaka i shvatih da je tu suština… U toj ljudskoj molitvi, neki će pobediti sebe i doprineti da se pomogne jednom čoveku koji je u teškoći! Našem čoveku, koji kao i svi mi nekada greši a mnogo mnogo više dobrog uradi! - naveo je on na Instagramu.

- Svi gnevni, ogorčeni, ljuti, preumnimo se i pomozimo mislima sebi i drugima! Novak je barem toliko zaslužio - dodao je Nikola.

Podsetimo, Australijske vlasti su odlučile da deportuju Đokovića po dolasku u Melburn, a potom je smešten u migrantski hotel pošto je bio čak i u aerodromskom pritvoru. Đoković je oko osam sati proveo na aerodromu u Melburnu, drama je počela nakon sletanja iz Dubaija, a završilo se odlukom o deportovanju najboljeg tenisera sveta. Australijan open je Novaku dao medicinsko izuzeće koje mu je, barem se tako mislilo, omogućavalo ulazak u zemlju bez strogih protokola koje ima Australija. Međutim, vlasti Viktorije istu nisu uvažili zbog papiroloških problema, jer se podaci članova Novakovog tima i podaci sa izuzeća nisu podudarali. Nakon toga Novak je prebačen u migrantski hotel, a kroz nekoliko dana sud mu je ipak dozvolio da nastavi svoju misiju u Australiji.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".