О овој тешкој ситуацији још једном је проговорио младићев отац, Ненад Периш, који од синовљевог нестанка борави у Београду.

- Нема ништа ново. Ситуација је таква, како ми је било речено на Бадњи дан, потрага се наставља. Хвала сваком полицајцу. Потрага иде својим путем, неке дилеме се отклањају. Оне информације које сви очекујемо, нажалост нема - рекао је отац Матеја Периша у јутарњем програму ТВ Прве.

Фото: МУП

 

 

Периш сматра да је његов син знао куда жели да оде када је изашао из локала.

- Оно што ја мислим, то промишљам са 100 страна. Уверен сам 100 одсто, он је изашао из локала и негде је хтео отићи, није трчао а да није знао где иде. Кад је видео такси, направио је покрет руком да заустави. Штета сто тај такси није био слободан. Да је ушао, рекао би му одвезите ме на ту и ту адресу, али то можда нећемо никад сазнати - навео је отац, дрхтавим гласом, у сузама.

Матејеви другови су му рекли да не чита новине, јер има много лажи. Периш је открио и да су они у тешком стању.

Фото: Приватна архива/принтскрин

 

 

- Они су утучени, изгубили су, дај Боже да је само привремено, свог пријатеља од првог разреда основне школе. Рекли су ми да... Ја не читам те објаве, мене интересују само информације и истина, искључиво МУП Србије. Све што се пише, има пуно лажи, овога, онога... Сваки дан се чујемо, добили су корону и разболели се. Тешко је. Као да су изгубили брата - рекао је он.

Периш не губи наду да ће сина пронаћи и не жели да оде из Београда док се то не деси.

- А где да идем, где ћу…? Божић је, треба се надати. Ја се надам и остајем ту - рекао је Периш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".