- Знам да раде све што треба, ја ни не улазим у све те разговоре, све детаље који нису битни - рекао је отац који данима без престанка трага за својим сином у Београду.

Периш је долетео из Сплита у Београд, даноноћно тражи Матеја, јавља се на телефоне, стаје пред новинарске микрофоне... Каже да није уморан.

- Мени је битно да се што пре пронађе. Да се све ово заврши, колико год може бити болно да се заврши, за моју породицу и мене и све који су га знали, да дође крај, па ако је најгоре, да се могу опростити с њим. Нисам уморан, време ме мучи, прошло је много времена, шансе да се појави све су мање и мање. Још се надате, али реалност је другачија. Ја сам тога свестан - рекао је Периш.

Фото: АТА имагес

 

 

Понавља како ситуацију у којој се нашао и ноћну мору са милион питања и без иједног одговора не би никоме пожелио.

- Мучи ме зашто се све догодило... Хиљаду сценарија вртим о томе шта се могло догодити, не знам зашто, како... Дођем до најгорег сценарија, вратим се на неки други, па се вртиш, глава нон-стоп тражи решење - каже Ненад Периш.

Додаје да му утеху ипак пружа подршка која стижа са свих страна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Открио сам колико добрих, добрих људи има на свету. То саосећање које људи показују, имам милион порука подршке. Јуче су ме на улици зауставиле две особе, кажу да саосећају, нуде стан.. Што да вам кажем? Све их искрено грлим, хвала на свакој сузи, а највише на свакој молитви - рекао је отац несталог младића у сузама.

Додаје да не одустаје и да ће у Београду остати док год буде наде.

- Ја нисам важан, ја сам отац. Једини који је важан је мој син. Ја сам нормалан отац који жели да нађе сина, морам све ово да урадим, а мени је срце раскидано. Матеј је важан, нико други. Сви ми волимо своју децу, желимо их увести у живот. Ја нећу моћи свог сина довести. Сви који га знају, знају да је то заслужио по својој доброти, по својој жељи да ради, да живи... Но, време ме демантује - закључује отац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".