Помрачења Сунца у 2022.

Помрачење Сунца се дешава за време младог Месеца, а подсетиће нас да "није злато све што сија".

Тада ће бити неопходно да неке ствари "пустимо", да их не контролишемо, што може да буде помало застрашујуће. Указаће нам се и неке потпуно неочекиване прилике, а наше најскривеније жеље изаћи ће на видело.

Промена је у том периоду неизбежна! Када то прихватите и "предате" се променама, уследиће сјајне ствари, али ћемо морати брзо да се сналазимо у тим новим околностима.

У 2022. години десиће се два делимична помрачења Сунца. Прво ће бити 30. априла, а онда и шест месеци касније, 25. октобра. То ће утицати на начин на који располажемо новцем. У том периоду је могућ прилив новца, само треба да пазимо у шта ћемо га уложити - не би требало да га у том периоду трошимо на ствари које нам нису заиста потребне.

Фото: Профимедиа

 

 

Помрачења месеца у 2022.

Помрачења Месеца су идеална да се посветимо осећањима која смо неко време игнорисали. Неке ситуације се тада могу нагло преокренути, а савет астролога је да, ако вам нешто "не иде", не радите ништа на силу. Дајте себи простора и оставите то за други тренутак, када ће све ићи лакше.

Током 2022. помрачење Месеца ће се десити два пута, и то први пут 16. маја, а затим 8. новембра. Тада може доћи до "игре моћи", односно свако ће желети да изгура своје, под сваку цену. Могуће је откривање и неких прилично скандалозних тајни, које ће можда нарушити неке односе и биће потребно време да се ствари поправе.

Генерално, помрачења Месеца ће нас натерати да се позабавимо неким стварима и пронађемо решења која ће нам помоћи да кренемо од нуле.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".