Ovan

Zvezde i planete će biti u veoma povoljnom položaju. Dolazi vreme kada Ovnovi mogu lako transformisati svoj dom, svoj izgled na svet, pronaći novu motivaciju, pronaći ljubav i sve čemu teže.

Njihove želje će ugledati svetlo dana. Morate više slušati sebe, a ne one u vašoj okolini.

Фото: Деспозитофотос

 

 

Bik

Upamtite da ne morate kroz sve prolaziti sami. Nije sramota osloniti se na bliske i drage ljude. U januaru ćete dobiti sjajne poslovne ponude i mogućnost da čak postanete jedan od lidera.

Imaćete mnogo sreće i uspeha u onome što isplanirate.

Blizanci

U januaru treba da se fokusirate na ono što najviše volite - društvo, komunikaciju, avanturu, romansu i izlaske. Slobodni Blizanci bi trebali proveriti dobro svaku osobu sa kojom planiraju ući u vezu.

A oni koji su u vezi ni u kom slučaju ne bi trebali provocirati i vređati svog partnera jer bi to moglo dovesti do loših situacija i kajanja.

Rak

Više se fokusirajte na zakon privlačenja i ne stidite se da težite ka stvarima koje su vam potrebne i koje priželjkujete.

U januaru će zvezde biti na vašoj strani tako da će skoro sve što poželite biti ostvareno. To može biti novac, ljubav, nove poslovne prilike i još mnogo toga. U januaru će biti kriznih situacija, ali će se one prilično brzo razrešiti.

Lav

U januaru ćete biti malo osetljiviji nego inače pa ćete često burno regovati čak i kada ne treba.

Zvezde će se tako posložiti da će vas čak i neke sitnice lako iznervirati i to bi vas moglo dovesti u razne neprilike. Zbog toga je veoma važno da se podsetite da budete opušteniji i ljubazniji kako bi što bezbolnije prevazišli taj period.

To se posebno odnosi na prvu nedelju u godini - najtežu i najdinamičniju.

Devica

Trebalo bi da obratite što više pažnje na svoj izgled. Možete obnoviti svoju garderobu, napraviti novu frizuru ili učiniti promjenu koju ste oduvijek željeli.

To će podići samopoštovanje i učiniti vas uspešnijim i poželjnijim na svim poljima života. Januar je idealan za proširivanje znanja.

Vaga

Vi ćete u januaru imati priliku da pronađete nove hobije, interesovanja i poslovne prilike.

Povoljan položaj zvezda će vam pokazati pravi put kako da postanete najbolja verzija sebe. Januar je vreme za odluke. Najbolje bi bilo da donesete odluku da se rešite loših navika jer bi vas baš one u januaru mogle skupo koštati.

Škorpija

Na poslovnom polju ćete biti nezaustavljivi.

Svaki put kojim se zaputite mogao bi biti raskošan i plodan. Savjžet Pavela Globe je da budete ljubazni, ali ipak da ne popuštate puno pred lošim ljudima.. Zvezde će nagraditi vredne Škorpije, zato se potrudite da radite što više. Za sva dvoumljenja koja imate - možete se obratiti svojoj intuiciji za pomoć.

Strelac

Januar će biti veoma težak mesec za Strelčeve. Savet astrologa jeste da se opremi dobrim veštinama koje će mu pomoći da se odupre anksioznim i depresivnim mislima. Sreća će pratiti samopouzdane ljude, a Strelčevi bi mogli u tome zakazati i mogli bi početi da sumnjaju u sebe.

Krajem januara situacija će se stabilizovati i sve će se vratiti u normalu.

Jarac

Finansijska situacija u januaru biće sjajna za Jarčeve. Biće to jako naporan ali i plodan mesec. Ali ne dopustite da previše mislite na sebe, morate pomoći kolegama i voljenima.

Što više toga završite u januaru manje posla će ostati za ostatak godine a više vremena za uživanje.

Vodolija

Januar će pokazati koliko ste snažni ili koliko ste ojačali jer će to biti jedan od najdinamičnijih meseci. Zvezde su u prilično nepovoljnom položaju za posao, romansu, ali i druga područa života.

Sve što pokušate učiniti ili promeniti moglo bi naići na osudu i probleme. Nema potrebe da žurite i postavljate sebi nerešive zadatke, budite oprezni i blagi prema sebi.

Ribe

U januaru ćete imati samo jedan problem - nedostatak energije. Ali i to se može rešiti ako se naterate da započnete neku novu aktivnost.

Umor će doći brže nego inače, pa vredi na vreme poraditi na tome. Prilagođavanje novim uslovima će biti jako teško pa je bolje da odgodite sve veće promene i planove u svom životu. U teškim trenucima sreća će biti na vašoj strani.

(pult24.info)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".