Милан Марић

Дефинитивно ове године односи све трофеје. Изгледа да је на жене баш у 2021. години оставио најснажнији утисак.

Препознатљив је по улогама у филмовима и серијама "Бранио сам младу Босну", "Влажност", "Немањићи - рађање краљевине", "Беса", а огромну популарност му је донела главна улога у гледаној криминалистичкој серији "Државни службеник".

Популарни глумац труди се да свој приватан живот држи што даље од очију јавности. Упркос томе, наводне љубави у којима ужива врло често красе стране домаћих медија, а жене га обожавају.

Фото: З. Кнежевић

 

 

Славен Дошло

Славена смо први пут приметили 2015. године када се појавио на филмском платну у филму "Поред мене" и "Панама", након чега његова популарност ескалира.

У једном интервјуу открио је да није поборник упознавања преко друштвених мрежа, јер је потребно више од самог изгледа да би га неко заинтересовао.

- Изглед као изглед оставља први утисак, али иза првог постоји још безброј који не могу да зјапе шупљи. Чини ми се да сам до своје тридесете имао мало убрзанији курс тога да не мозеш да утичеш ни на шта у спољашњем свету, већ искључиво на своју перспективу. Сада када тако посматрам стварност, пуно више уживам у себи -  открио је Славен Дошло за "Блиц"

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Горан Богдан

Горан Богдан важи за једног од најпожељнијих глумаца код нас и региону. У вези је са нашом глумицом Јованом Стојиљковић и живе заједно. За Горана се не може рећи да је улицкани, сређени тип. Он је дивљи и неукротив. Брада од 7-10 дана његов је заштитни знак. Одише мужевношћу и његов печат је несклад.

Горан је раније истицао да му мајка и отац често досађују на ту тему јер би волели да добију унуке, али да га ни на шта не терају, само су радознали.

- Ко мене може натерати да се женим, нисмо ми таква фамилија. Нико ме иначе не може натерати ни на шта, али они свакако то желе. Питају ме сине кад ћеш се смирити, али ја не одговарам на то. Имам те жеље, такве романтичне, али видећемо. Дај боже здравља прво - рекао је глумац за "Курир".

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Петар Бенчина

Петар Бенчина је и даље је главни актер у машти бројних девојака. Ипак, љубавна прича њега и Тамаре Драгичевић многима је узор, а његове обожаватељке и саме желе да доживе неку сличну причу на емотивном плану.

Пар се 2016. године заветовао на вечну љубав, и то на романтичној церемонији за најближе, коју су уприличили на Ади Бојани. Убрзо су добили ћеркицу Сташу, а потом и сина Лазара.

Фото: Катараина Михајловић

 

 

Александар Радојичић

Популарни глумац на друштвеним мрежама често објављује слике са себи блиским људима. Недавно је обожаваоце одушевио фотком са својом изабраницом Дуњом.

- Муж и жена… Мачка печена - написао је кепшн испод фотографије Александар Радојичић.

Александар не скрива колико је срећан поред манекенке Дуње Радичевић.

Фото: Предраг Митић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".