Ovaj meč biće posebno praćen u domu bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i proslavljene srpske teniserke Ane Ivanović.

Jedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu, naravno, navijaće za svoje reprezentacije, a putem društvenih mreža ovog jutra poželeli su sreću jedno drugom. Sportski, kako bi se reklo.

- Ovo će biti veoma interesantno, šta ti misliš - obratio se Švajni Ani.

Usledio je odgovor nekadašnje šampionke.

- I veoma posebno, za nas oboje - poželeli su sreću jedno drugom u podržavanju svojih ekipa. Bastijan je to uradio na srpskom jeziku, dok je Ana i na srpskom i na nemačkom.

 

 

Bastijan Švajnštajger je, kao što je to poznato odranije, u jako dobrim odnosima sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, koji ima kuću u Minhenu i vrlo je popularan i u fudbalskom i košarkaškom klubu Bajern.

Podsetimo,reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva nakon fantastične pobede nad selekcijom Kanade rezultatom 95:86. "Orlovi" će se za svetsko zlato boriti protiv ekipe Nemačke koja je u drugoj polufinalnoj utakmici bila bolja od favorizovanih Amerikanaca. Ta utakmica je na programu od 14.40 časova po našem vremenu.

U meču za treće mesto od 10.30 sastaju se selekcije SAD i Kanade.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".