Pleni publiku kraj malih ekrana šarmom i lepotom i za kratko vreme postala je miljenica širokog auditorijuma.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

Otkriva šta je to navelo da joj novinarstvo bude životni poziv, kako je izgledao njen prvi susret sa kamerom i televizijskim gledaocima u živom programu, kao i koji joj je najveći motiiv da uspešno obavi radni zadatak.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

Šta smatra "ekskluzivom" i na koji način je definiše.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

- Kada kažemo "ekskluziva", svako to vidi iz svog ugla i da sama ta reč ima mnogo značenja, pogotovo među kolegama. Volim da radim priče u kojima mogu da otputujem, u kojima upoznajem meštane, osobe o kojima pričam - kaže Jelena.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

TV zvezda govori šta je po njenom mišljenju najvažnije za televizijsko novinarstvo.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

- Talenat mi je mnogo doneo, jer dok nisam krenula da se bavim ovom poslom nisam znala da sve ovo znam da radim, a niko me konkretno nije ni učio. Rad je najbitniji, jer lepo je nešto znati, ali bez prakse, vežbe ili saveta, ništa neće biti od vas, ako se ne nadograđujete. Želja tinja konstantno, nekad plane, pa se nakratko "ugasi" kada se zasitite svega, ali ona je uvek prisutna, početak i kraj svega - objašnjava voditeljka.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

O svemu tome i mnogim drugim stvarima, razgovarala ja sa autorom i voditeljem, Dušanom Cakićem.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

U nastavku, u videu ispod, na video-platformi "Novosti" pogledajte novo izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".

A sutra, u ponedeljak 17. jula i na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte devetnaesto izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".