Teniseri Novak Đoković i Karlos Alakras igraće danas finale Vimbldona. Jelena Đoković je objavila trenutak pred Novakov odlazak u borbi za titulu, ali i pokazala kako mu je porodica poželela sreću.

Jelena Đoković, mali Stefan i Tara su najveća podrška najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću u osvajanju titula. Tako su i danas uz njega, kada igra finale Vimbldona.

Foto: Instagram printskrin/jelenadjokovicndf

 

 

Jelena je, naime, po starom srpskom običaju (posipanjem vode) poželela sreću svom suprugu i sve to snimila.

- Srećno! Good luck - napisala je Jelena u opisu videa, dok je Novak sve vreme bio nasmejan i opušten pred današnju igru.

Novak Đoković danas igra za 24. Grend slem titulu, odnosno osmu na Vimbldonu, a Alkaras za prvu na londonskoj travi.

Inače, Jelena je ranije govorila kako se Novak sjajno snašao kao otac.

Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri. I bila sam jako iznanđena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene i da prohodamo. Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim da taj odnos između tate i ćerke je vidljiv kod nas u kući. Stefan i ja imamo posebnu vezu, al njih dvoje baš - rekla je Jelena, koja navodi da je veoma zahvalna kada vidi da se u njihovoj kući i da ono što je slušala od drugih ljudi sada može i da doživi.

Foto: Profimedia

 

 

- Mnogo sam srećna što je baš on moj životni partner i što je roditelj sa mnom - kaže Jelena, koja sa svojim suprugom često razgovara o roditeljstvu.

- Pokušavamo da se sinhronizujemo i da pred decom budemo tim -rekla je ranije Jelena za RTS i otkriva da ona i Novak redovno razmenjuju svoja mišljenja i promišljanja.

BONUS VIDEO: