Podsetimo, kada god se Marinko borio da povrati svoje zdravlje, supruga Slavica mu je bila najveća podrška, a znala je kako da se postavi u datoj situaciji, budući da je bivša medicinska sestra. 

Marinko je uspeo da prebrodi sa suprugom Slavicom veliku krizu u braku, i to nakon trideset godina bračnog života, oni su doneli odluku da stave tačku na svoj odnos. Tada se pisalo u medijima da je Rokvić imao navodno aferu sa izuzetno mlađom Makedonkom. Slavica nije mogla da pređe preko te informacije, pa su doneli odluku da stave tačku na njihov brak i to na vrlo miran način. Međutim oni su se pomirili i nastavili dalje kroz život.

– Red, rad, disciplina, ljubav prema prirodi, sećanju, priprema zemljišta za sađenje paradajza, krastavaca, paprike, salate. Luk koji sam jesenas sadila je izvađen, mogla bih komotno tezgu na našoj pijaci da zakupim. Organski, pa vi vidite. Bilo je dosta posla, umor je ovladao, ali prija. Tu je i budačić, star sigurno sto godina, iz Masloševa podno Rudnika. Pripadao je mojoj nani Curi. Seoska idila usred Košutnjaka. Napravite i vi kutak u kome ćete uživati. Vraćajmo se prirodi s radošću – poručila je Slavica Rokvić u skorašnjoj objavi uz fotografiju iz bašte.

Marinko i Slavica imaju dva sina, snajke i unuke kojima se ponose.

Ona na svom Instagram profilu kači veoma zanimljive objave, koje prati isto takav opis. Ona je bivša manekenka a sada se bavi raznim stvarima- kreiranjem i dekoracijom,  kao i kuvanjem sve to promoviše na svojim društvenim mrežama gde je posvećena ali i popularna.

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".