"Hakovali su mi profil i nesto više od 24 sata sam bila bez instagrama. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo ali ako se pomerim korak levo ili desno raaaaaaj! Dakle bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na Instagramu, ništa nije onako kao što izgleda! I da ogromno i veliko hvala svima", napisala je ponosno Marijana u osmom mesecu trudnoće.

Međutim ono što ne možete a da ne primetite jeste burma na Marijaninoj ruci, koju do sada nije imala. Da li je tgo znak da se udala u tajnosti pre porođaja?

Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u ozbiljnu ljubavnu priču.

‒ Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav ‒ izjavila je sada već gospođa Marjanović u jednom intervjuu za "HELO".

Miloš, je inače po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".