Ove afrolokne zbog kojih je svi obožavaju su njen zaštitni znak. Iako bi mnogi pomislili da ne izlazi iz frizerskog salona, istina je drugačija, jer je za nju zaslužna genetika.

Lepotu je nasledila od svoje majke. Ona često na svom Instagram profilu postavlja slike žene koja je rodila i podarila upravo ovakvu crnu kovrdžavu kosu.

 

Foto: Instagram printskrin/ vukiceviclidija

 

- Majka i vreme kada sam kao mala želela da nosim sve njene haljine i štikle. Napisala je glumica uz fotografiju.

Foto: Instagram printskrin/ vukiceviclidija

 

- LJudi su onakvi kakvim ih naprave njihove majke - napisala je svojevremeno Lidija u opisu fotografije, a ono što je svima zapalo za oko jesu lokne koje su identične njenima.

Foto: Instagram printskrin/ vukiceviclidija

 

Ovo je ona kada je bila mala, iako Lidija ima 59 godina,  telo i lice govore kao da je mnogo mlađa, a svoje obline često i stalja u prvi plan. 

– Ko god ceni svoj život neće da se osvrće šta ko priča, jer, unositi takve otrove u život, to nije normalno. Život je jedan i ne traje 200 godina. Trebalo bi svi da žive onako kako im se sviđa. Mene nisu doticali takvi komentari. “Prozivali” su me za neke stvari da li su original, je l “Luis Vuitton” ili nije. To je tek katastrofa, sramno! To su sve seljačine koje nemaju ni jednu biblioteku u kući, ali u marke se razumeju. To je za mene niži nivo. Jedino što mogu da zamerim jeste kada se na slavu, u crkvu i manastir i tome slično, ode provokativno obučen ili u pozorište u iscepanim farmerkama. Postoje kodeksi gde se šta nosi i u kojoj prilici. Žena neka nosi mini suknju, ali samo neka ima ispod donji veš i sve je u redu, nema to veze sa godinama. Moja deca su srećna što sam ja ovakva i što sam srećna, a to je za žene, posebno majke, najbitnije – ispričala je Lidija za 24sedam.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".