Подсетимо, када год се Маринко борио да поврати своје здравље, супруга Славица му је била највећа подршка, а знала је како да се постави у датој ситуацији, будући да је бивша медицинска сестра. 

Маринко је успео да преброди са супругом Славицом велику кризу у браку, и то након тридесет година брачног живота, они су донели одлуку да ставе тачку на свој однос. Тада се писало у медијима да је Роквић имао наводно аферу са изузетно млађом Македонком. Славица није могла да пређе преко те информације, па су донели одлуку да ставе тачку на њихов брак и то на врло миран начин. Међутим они су се помирили и наставили даље кроз живот.

– Ред, рад, дисциплина, љубав према природи, сећању, припрема земљишта за сађење парадајза, краставаца, паприке, салате. Лук који сам јесенас садила је извађен, могла бих комотно тезгу на нашој пијаци да закупим. Органски, па ви видите. Било је доста посла, умор је овладао, али прија. Ту је и будачић, стар сигурно сто година, из Маслошева подно Рудника. Припадао је мојој нани Цури. Сеоска идила усред Кошутњака. Направите и ви кутак у коме ћете уживати. Враћајмо се природи с радошћу – поручила је Славица Роквић у скорашњој објави уз фотографију из баште.

Маринко и Славица имају два сина, снајке и унуке којима се поносе.

Она на свом Инстаграм профилу качи веома занимљиве објаве, које прати исто такав опис. Она је бивша манекенка а сада се бави разним стварима- креирањем и декорацијом,  као и кувањем све то промовише на својим друштвеним мрежама где је посвећена али и популарна.

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".