Pevač je otkrio zbog čega mu je dugo trebalo da se odluči na brak. Jedan od razloga bio je taj što je bio finansijski nestabilan iako je po zanimanju ekonomista. 

- Dosta kasno sam imao prvu devojku. Prva devojka mi je bila već kad sam bio zreo. Krajem tridesetih, prva devojka mi je bila Jasna iz Lokica - priznao je Čola.

Foto: V. Danilov

 

On je otkrio i na šta su žene bile spremne da ga osvoje: 

- Pokušavao sam to da izbegavam koliko sam mogao nekim ponašanjem. Ja sam stanovao u Zagrebačkoj 31 na Grbavici i tamo su ekskurzije žena dolazile i šarale po zidovima. Tri puta smo krečili dvorište. To su prikazali u dokumentarcu "Pevam danju, pevam noću" - rekao je Čola.

U svoju suprugu Aleksandru se nestvarno zaljubio, ali u početku je to bilo samo simpatisanje: 

- Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo bome 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo biti ili ne biti. Nije lako udati ćerku za estradnog umetnika za koja se svašta pričalo i priča - prisetio se pevač.

- Bila je to simpatija na prvi pogled i to ti se u životu dogodi tri-četiri puta da ti se neko svidi i da želiš biti s njim, ali nije loše kad se ljudi dugo zabavljaju jer tad se pojavi nešto drugo, briga o nekom - dodao je on.

Najviše kod supruge Aleksandre ceni njenu odanost, nepokolebljivost, poštenje. A da može, kod sebi bi promenio upravljanje novcem.

- Ne može čovek promeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja, ali kod mene je to malo bilo preterano i dan danas je - rekao je Zdravko.

Zdravko je otkrio da nikada nije imao potrebu da troši novac na nepotrebne stvari, kao što je to bio slučaj sa legendarnim glumcem Nikolasem Kejdžom koji je iskeširao veliku sumu novca na kupovinu kristalnih lobanja i na albino kobre.

- Mi nikad nismo imali te visine honorara, ali ja nikada nisam imao neki strašni afinitet prema automobilima. Putovanja i garderoba su sedamdesetih i osamdesetih bili fetiš. Nikad nisam imao velike materijalne prohteve. Moje je bilo da se negde ode, na more ili da napravimo neke fešte i da se tamo potroši, ali nikad nisam imao želje da kupim neki sat. Nisam patio od toga - skromno je rekao.

(Index. hr)

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".