Dragana je sinoć zbog poslovnih obaveza doputovala u Beograd, gde je dala intervju za medije i dotakla se muzičkih planova ćerke Manuele i njene snimljene pesme.  

Foto: ATA images

 

Pevačica je istakla da ćerka ima njenu podršku i da bi je imala kada bi se konačno odlučila na taj korak: 

- Naravno da bih je podržala, ona devojka stvarno jako lepo peva. Ne što je moja, to je činjenica. Ja kao profesionalac, prva bih rekla da ne treba da peva, ako ne zna. Ali ona stvarno divno peva - započela je Dragana.

- Ona nije neko ko bi baš voleo da se pojavi pred ljudima, nije taj tip. Nije uplovila u muzičke vode, samo je pomogla svom drugu i otpevala prateći vokal, za neki kaver na Jutjubu. Nije se ni slikala, ni snimala i bila je ubeđena da niko neće saznati da je to ona - nastavila je Mirkovićeva.

Foto: Printskrin/Instagram/manubijelic

 

Bez obzira na to što su se opredelili za fakultetete koji nemaju veze sa muzikom, Marko i Manuela su  vrlo muzikalni: 

- Dete se prosto zabavlja. Voli muziku kao i Marko, bez obzira što su na fakultetima koji nemaju baš veze sa muzikom. Vole muziku, naravno na mamu, jer je ipak to najlepša sporedna stvar na svetu - kroz osmeh je poručila pevačica.

- Da je zaista odlučila da se bavi muzikom, pa prva bih ja, barem na Instagramu podelila i rekla da je moja ćerka uradila nešto tako - zaključila je Dragana Mirković.

(Srbija danas)

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".