Tanja Savić prošla je kroz težak razvod, a nedavno je priznala da iz braka nije izašla svojom voljom, kao i da je mislila da će sa Dušanom Jovančevićem ostati celog života.

- Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život - rekla je nedavno Tanja kojoj nije bilo lako kada je bivši odbio da joj pomogne.

Foto: ATA images

 

 

- Tanji su bile potrebne informacije za sinove Maksima i Đorđa, a Dušan ništa nije hteo da joj pošalje. Bila je situacija kada su mi iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni, a Jovančević nije hteo da odgovori na poruke. Tanja je preko sinova saznala da Dušan već neko vreme ima drugu ženu, da su srećni i da se, maltene, preselila kod njega. Proradila je sujeta, pa mu je rekla da je poslednja poruka koju je dobio od nje bila vezana za decu i da ih neće više videti. Slala mu je: 'Kad treba da pomogneš deci, nema te da odgovoriš. Neće više nikad da dođu!' Sve je sada ostalo na tome - rekao je za "Republiku" izvor.

Foto: Instagram printskrin/tanja_savic_private

 

 

Inače, Savićka je sa porodicom neko vreme živela u Australiji, odakle su se vratili neposredno pred početak pandemije korona virusa, a onda su tokom karantina, u aprilu 2020. godine, usledili najveći problemi. Dušan je bez Tanjinog znanja odveo sinove u Australiju, gde su odvojeni od majke proveli više od godinu dana.

Tanja je nekoliko puta istakla da je srećna što je najzad slobodna da odlučuje o svom životu, a govorilo se da ju je bivši suprug kontrolisao.

 

- Zabranjivao joj je da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i rođenom sestrom. Nije imala hrabrosti da se skloni od njega. Optužio me je da sam uzimao njene pare od Jutjuba. Naravno da to nisam radio. Prekinuli smo da se družimo upravo zbog njega, jer joj je on sve branio - ispričao je svojevremeno Tanjin prijatelj Bane Đokić.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".